Top

Bosdieren

Deze categorie is speciaal voor mensen die hun tuin wat stoers, maar toch ook mysterieus willen geven. Onze collectie bosdieren zijn een aanwinst voor jouw tuin of huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie uil of een schattig wasbeertje? Origineel met deze dieren ben je zeker en ze zien er ook nog eens prachtig uit.

Dankzij het polystone of polyresin materiaal zijn de dierenbeelden bovendien uitermate geschikt voor buiten. Dit speciale materiaal zorgt er namelijk voor dat de beelden regen- en vorstbestendig zijn. Zo kun je zelf kiezen of je jouw favoriete bosdier buiten of binnen neerzet. Bovendien heeft dit materiaal een prachtige afwerking waardoor de details zeer verfijnd zijn en bijna niet van echt te onderscheiden.

Is een dier uit het bos toch iets te exotisch en ben je meer tevreden met een beeld van een boerderijdier? Dat kan want ook deze hebben wij in de collectie! Bekijk ook eens onze prachtige huisdieren voor een beeld van jouw favoriete viervoeter. Natuurlijk ben je ook vrij om zelf een van de andere categorieën te bekijken!

Grote wasbeer

Grote wasbeer

€ 65,45
Kleine wasbeer

Kleine wasbeer

€ 9,95